Oversikt over roller i Røros IL Fotball

Årsmøte

Valgkomité

Leder Torild Trygstad Bonde 95820333
Medlem Anette Trønnes 46962019 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret

Leder Tor Erik Stokke  97199050  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nestleder Odd Erik Trønnes  90978472  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sportslig leder Ole Ivar Aspaas 92622137  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Heidi Sandnes  99627805  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- 1. vara Eirik Dalseg  95041454 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Støtteroller til styret

FIKS-ansvarlig  Håvar Tenfjord  47468247 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Medlemsansvarlig
Politiattestansvarlig  Heidi Sandnes  99627805 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kvalitetsklubbansvarlig  Bjørg Tørres Lindstad  99517029 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Arrangementsansvarlig
- Anleggsansvarlig RIlFO

Sportsligutvalg

Sportslig leder  Ole Ivar Aspaas  92622137  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Trenerveileder barn
- Trenerveileder ungdom
- Trenerveileder senior
- Barnefotballansvarlig Per Erik Sandnes  95071606  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Ungdomskoordinator
- Seniorkoordinator
Roller med møterett i Sportslig utvalg
- Dommeransvarlig Marius Sundt Brynhildsvoll  46417596 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Utstyrsansvarlig  Per Inge Mølmann  92432409  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Banedisponeringsansvarlig
- Fair Play-ansvarlig
Økonomi og markedsutvalg
- Økonomiansvarlig Håvar Tenfjord 47468247 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Medlemmer

Trenerforum

Trenerveileder (barn, ungdom, senior)
- Trenere
- Øvrige medlemmer Sportslig utvalg

Dommerutvalg

Dommeransvarlig  Marius Sundt Brynhildsvoll  46417596 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Medlemmer
- Øvrige medlemmer Sportslig utvalg