Treningsgrupper

Gruppe1: 13 år og yngre

Gruppe2: 14 år og eldre

 

Treningstider

Onsdger kl. 1800 alle grupper, gruppe 1 i Langegga, gruppe 2 på TOS Arena.

Søndager kl. 1800, gruppe 2, TOS Arena

Sikkerhetskurs

I begynnelsen av november er det sikkerhetskurs. Dette er obligatorisk for alle utøvere og foreldre. Invitasjon kommer på vår Facebook- og hjemmeside.

 

Aktivitetsavgifter

Aktivitetsavgift til å dekke kostnader startkontingent og driftsmateriell. (All trenerinnsats er på dugnad.)

12 år og yngre: kr 300

13-16 år: kr 400

17 år og eldre: kr 500

Leie av våpen

Gruppe 1: Kr 300

Gruppe 2: Kr 600

Hjemlån med forbehold om tilgjengelig våpen.

Arrangementsinformasjon

I vinter skal vi ha ett arrangement. Det blir trolig et 2-dagers kretsrenn. På slutten av sesongen arrangerer vi klubbmesterskap sammen med Os IL. For mer arrangements-informasjon, se kretsens hjemmeside www.minkrets.no

Påmelding til renn skjer nå via www.eqtiming.no. Her må man bruke brukernavn og passord utøveren har i www.minidrett.no. Velg klubbfaktura som betalingsmåte så blir fakturaen betalt av Røros IL. Skiskyting.

Forbundet har bestemt at alle løpere i klassene 13 år og eldre skal benytte egen brikke ved elektronisk tidtaking. EmiTag brikke kjøpes her: www.eqtiming.no/produkter

NSSF har bestemt at alle som skal gå renn må betale skiskytterlisens fra den dagen man fyller 13 år.

 

Profilering av sponsorer

Sponsorene er viktige bidragsytere som vi må være flinke til å profilere. Vi bruker lagets lue/pannebånd på renn, men det kan gjøres unntak ved ekstreme værforhold. På premieutdelinger, fotografering og andre offisielle sammenhenger SKAL lue/pannebånd og klubbvest/overtrekksjakke brukes. Se ellers Røros ILl sin profileringsinstruks.

 

Regler og satser for kostnadsgodtgjørelser

Skiskyttergruppa dekker ordinær start-kontingent på alle renn. Klubben dekker ikke etteranmeldinger til NM/NorgesCup. Vi oppfordrer alle til avmelding innen frist om mulig da dette er en betydelig utgift for klubben. Vi gir også en viss godtgjøring for reise og kost/losji ifm NorgesCup, NM og Hovedlandsrenn. Gjeldende satser:
Kost/losji: Inntil kr 300,- pr aktiv pr døgn under følgende betingelser:

  • Det dekkes én natt før treningsdag hvis det er mer enn 5 timers kjøring til arrangementssted(google map).
  • I egen krets dekkes kun overnatting ved arrangement på Dombås.
  • Antall overnattingsdøgn som refunderes skal stå i forhold til antall konkurransedager utøveren deltar.

Kjøring: 1,00 kr pr km forutsatt minst én utøver i bilen. Det dekkes kun kjøring tur/retur fra hjemsted til arrangementsted.

Flyreiser: Det kan dekkes med inntil kr 1.000,- pr utøver per arrangement. Tilskudd til flyreiser må avtales med styret på forhånd.

Betingelser for kostnadsgodtgjørelse:

  • Den aktive må være med å trene jevnt i skiskyttermiljøet
  • Skiskyttergruppa må ha en økonomi som tillater godtgjøring
  • Mal for reiseregning skal brukes, kopi av kvittering må legges med
  • Røros Il sin profileringsinstruksen etterfølges

 Her er link til mal for reiseregning: mal reiseregning Hvis dere ønsker malen i Excel format så finnes den på skiskyttergruppas Facebook gruppe eller kontakt Britt Laila Nilsgård.

Kjøp av ammunisjon

Skiskyttergruppa har kjøpt inn skudd som vi selger ut igjen så lenge vi har. Vi selger pakker à 500 skudd til kr. 400,- (kan bli endringer på prisen ved innkjøp av nye partier). Selges i Prubergjellan 11. Kun kontant salg.

 

Foreldreinnsats

I tillegg til at alle må bidra i forbindelse med trening, har vi aktiviteter der vi foreldre må bidra. Viktige slike aktiviteter: Mannskap på trening, egne arrangement, salg av adventskalendere og lagledelse ved arrangement. Informasjon omkring dette kommer på vår Facebook- og hjemmeside.

Adventskalenderen i samarbeid med NEA Radio er en av våre viktigste inntektskilder og det er veldig at alle bidrar med salg av kalender.

 

Viktige informasjonskilder

Facebookgruppe: Røros IL Skiskyting 

Hjemmeside: www.roros-il.no/skiskyting

Følg skiskyttergruppa!

Del dette!