Påmelding til Barnekretsturnstevnet 2017, 9. – 11. juni, for 2.-7.trinn
Det er med stor glede Nidaros turn ønsker velkommen til årets Barnekretsturnstevne på vegne av STGTK. Årets BKTS vil bli gjennomført innendørs på Leangen Idrettspark i Trondheim.

Leangen Idrettspark ligger rett ved IKEA i Trondheim. Anlegget har gode fasiliteter med blant annet mange garderober, store tribuner og godt med rom for turnutstyr. Alt skal ligge til rette for ei helg med flotte opplevelser uavhengig av vær og vind. Alle i Nidaros Turn er godt i gang med forberedelsene og de ønsker gymnaster, ledere og publikum velkommen til Trondheim i juni.


Program

Her er oppdatert program for turnstevnet (per 6. juni).


Avreise
Oppmøte på Gauldal Billag fredag 9/6 kl. 15.00. Avreise kl 15.30! Ledsagerne tar da en opptelling på "sine" barn.

Bussen tar med seg Glåmos-turnerne på veien inn til byen og slipper dem av på samme plass på veien hjem.

Ta med matpakke og vannflaske på bussen. Ikke godteri eller andre søtsaker. Det er toalett på bussen.

Barna må reise i treningsklær for de har trening når de kommer fram; kl. 19.00.


Ankomst Trondheim
Barna, trenerne og de fleste ledsagerne går av bussen på Leangen for trening, «Lær på stevnet» kl. 19.00-21.00. Et par ledsagere følger bussen til overnattingsstedet for å sjekke inn og tømme bussen for bagasje.


Kontaktperson
Det er til sammen 7 foreldre som skal være med. 6 av disse har ansvar for hver sin gruppe med turnere. Gruppeinndeling og ledsagere finner du her.

Røros ILs kontaktperson under turnstevnet er Kari Ingeborg Grønseth (tlf. 41 65 61 46). Hun deltar på møter for alle kontaktpersoner og stevnerepresentanter. Kari Ingeborg er også ansvarlig for å fordele barn, trenere og ledsagere på de utdelte rom og klargjør lister og henger opp utenfor rommene. Kari Ingeborg tar med fanen, utstyrskasse og førstehjelpsskrin.


Pakkeliste
:

 • Treningstøy:
  • Gjerne flere skift til å trene i
  • Røros IL treningsdress – alle skal ha på denne under defilering. Barna fra Glåmos kan selvsagt bruke egen klubbs drakt.
  • Tidligere medaljer skal festes godt på Røros IL-jakken
 • Turnantrekk:
  • Guttene skal ha hvit t-skjorte og svart shorts, både på "Lær på stevnet" og egen oppvisning
  • Jentene skal ha turndrakt på "Lær på stevnet". Jentene må i tillegg huske turndrakt og svart tights til Røros egen oppvisning.
 • Klær til middag/disco på lørdag
 • Drikkeflaske
 • Håndkle
 • Toalettsaker
 • Sovepose
 • Liggeunderlag/luftmadrass
 • Hodepute
 • En liten sekk/gympose er lurt å ha med seg
 • Matpakke og drikke til turen

NB: Hvis noen mangler Røros ILs dress, får man kjøpt denne på G-sport. De vet hvilken type turngruppa bruker og trykker på logo og evt. navn på dressen om ønskelig. Hvis noen mangler turndrakt, kan denne bestilles på nett eller kjøpes brukt.


Lommepenger
Kr 250,-


Mobil
Barnas mobiler legges igjen hjemme. Kontakt ledsagerne ved behov. Telefonnummer til ledsagerne står på gruppeoversikten. Trenerne har også med mobiler.


Gruppeinndeling og ledsagere
Ledsagerne er ansvarlige for det utenomsportslige, som oppmøte, måltider og lignende.

Gruppeinndeling og ledsagere finner du her.


Trenere
Trenerne som er med i år, er Vilde Nygaard Kristiansen, Ela Buraas, Malin Røsten Hellemstulen, Tina Eggen og Elise Unsgård. Trenerne er ansvarlige for treningene og oppvisningene.


Søndag

Dette er dagen da det barna har trent på i forkant og under stevnet skal vises frem. Dette er åpent for publikum. Oppstilling for defillering kl. 12.30. Husk medaljer!

Åpning av stevnet (som er det siste som skjer på stevnet) kl. 13.00. Avslutning ca. kl. 16.00.

På veien hjem har vi gjort avtale med Høvdingen på Melhus om en matstopp for alle i bussen. Det serveres pizza og vann, det vil koste kr 60,- pr person. Kr 60,.- pr barn må settes inn på turngruppas konto så fort som mulig: 4280. 05.30398.

Turnerne fra Glåmos kan hentes ved Glåmoskrysset. Bussen stopper ved Gauldal Billag når den kommer tilbake til Røros. Ledsagerne bes sende foreldre melding om når dere kan ventes å være hjemme.


Annet

 • Det er laget en lukket gruppe på facebook der informasjon og eventuelle bilder deles
 • Kari Ingeborg får liste med telefonnummer til alle foreldre.

 

Påmeldingsfrist og betalingsfrist: Mandag 27.mars 2017
Deltakeravgiften er 1600 kr (+100 kr for t-skjorte hvis det ønskes.) Dette inkluderer transportutgifter, stevneavgift, overnatting m/frokost, lunsj, festmiddag med påfølgende diskotek, deltakermedalje og program.

Innbetaling på konto: 4280 05 30398, senest 24. mars.

Om stevnet
Alle aktiviteter vil foregå på Leangen også festmiddag og disko på lørdag. Informasjon om aktivitetstilbudet kommer senere. Det kommer en mer detaljert mail i forkant av stevnet, samt invitasjon til et foreldremøte.

Vi trenger ledsagere!
Vi vil trenge flere foreldre som stiller som ledsagere denne helga. Meld fra om du har mulighet til å være ledsager ved påmelding. Som ledsager har du ansvar for 5-6 turnere, der du må passe på at de møter på riktig sted til riktig tidspunkt, samt å være med på de ulike aktivitetene som foregår. Gruppene blir satt opp i forkant av stevnet.

Fyll ut punktene nedenfor og send på epost til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest 24. mars. Merk at turneren må være innmeldt i Mysoft.

NB1: Det er betalinga som regnes som påmelding. Turneren er altså ikke påmeldt dersom dere kun sender e-post (se nedenfor), men ikke betaler innen fristen.

NB2: Påmelding er bindende, og innbetalt kontingent blir ikke refundert.

Dette trenger vi av info på e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
NAVN TURNER:
FØDSELSDATO OG ÅR:
DELTATT PÅ ANTALL TIDLIGERE STEVNER:
ALLERGIER:
T-SKJORTE STØRRELSE: (hvis man vil ha det, pris: kr 100,-)
ANNET:
FORESATTE:
FORESATTES MOBILNR.:
KAN STILLE SOM LEDSAGER:

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å bli med på årets store turnbegivenhet!

Lurer du på noe?
Har du spørsmål, kontakt Mette Langslet i styret i turngruppa på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Denne infoen i pdf-format finner du her.

Søk