Her finner du brevet (pdf), og påmeldingsskjema (word)

Påmelding til BKTS, 10-12 juni for 2.-7.trinn

I år er det Malvik Turn og RG som ønsker velkommen til årets barnekretsturnstevne på vegne av STGTK. De er godt i gang med forberedelsene, og håper dette blir et opplevelsesrikt og minnerikt stevne for både store og små.

Årets barnekretsturnstevne vil bli gjennomført utendørs på Viksletta stadion, så vi krysser fingrene for strålende sommervær. Gymnastene får tilbud om overnatting på de skolene som ligger i gangavstand fra Viksletta stadion.

Alle aktiviteter vil foregå på Viksletta stadion. Det kommer mer informasjon om andre aktiviteter. Festmiddag med diskotek og underholdning.

Deltakeravgiften blir på kr 1250, dette inkluderer litt av transportutgifter, stevneavgift, overnatting m/frokost, lunsj, festmiddag med påfølgende diskotek, deltakermedalje og program. Innbetaling på konto: 4280 05 30398, innen 28/3.

Vi vil trenge flere foreldre som stiller som ledsagere denne helga. Som ledsager får du ansvar for 5-6 turnere, der du må passe på at de møter på riktig sted til riktig tidspunkt, samt å være med på de ulike aktivitetene som foregår. Gruppene blir satt opp i forkant av stevnet i samarbeid med trenerne.


Påmelding sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen: 28/3

Merk: påmelding er bindende, og innbetalt kontingent blir ikke refundert.

Dette vil vi ha av info:

NAVN:

FØDSELSDATO OG ÅR:

ANTALL TIDLIGERE STEVNER

ALLERGIER

Str på T-skjorte (hvis man vil ha. Pris: 100 kr)

ANNET:

FORESATTE:

FORESATTES MOBILNR.

KAN STILLE SOM LEDSAGER:

Det kommer en mer detaljert mail i forkant av stevnet, med info om avreise etc.

Følg turngruppa!

Del dette!

Søk