Alle turnere må registreres i MySoft. Det gjøres ved å gå inn på MySoft via www.gymogturn.no. Litt nedpå denne sida finner du en "Logg inn"-knapp. Klikk på den, og du er inne i MySoft.

Meld ditt barn på turn via MySoft, gjerne før oppmøte, men senest 30. september. Dette er viktig, blant annet for at barnet ditt skal være forsikret under trening. Det blir registrert oppmøte på barna på hver trening.

Uansett om ditt barn har vært med på turn tidligere, må du registrere det på nytt parti nå.

Her finner du en grundig veiledning om hvordan du registrerer barnet ditt i MySoft.

Får du problemer med å registrere barnet ditt i Mysoft, send oss en PM på facebookgruppa til turngruppa, eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så skal vi svare deg så raskt vi kan.

NB: Husk at barnet ditt må være medlem av Røros Idrettslag når du melder det på turn. Her finner du info om hvordan du melder barnet ditt inn i idrettslaget.

Følg turngruppa!