Bergstadcupen 2019 søker komitémedlemmer

 

21.-23. juni

 

Bergstadcupen søker komitémedlemmer

22.-24. juni 2018

 

 

Bergstadcup-06.jpg

 

Vi har begynt å glede oss til Bergstadcupen, og i den forbindelse trenger vi flere som ønsker å bidra til at årets cup igjen blir en minnerik opplevelse for alle deltakende.

Kveldens årsmøte i Røros IL Fotball er nå vel gjennomført.

Vi ønsker å takke avtroppende økonomiansvarlig Anette Trønnes og (vara)styremedlem Andreas Vintervold for meget godt arbeid og en fantastisk innsats for fotballen i Røros IL.

VI SØKER HOVEDTRENER FOR VÅRT DAMELAG - 2018! 

Klubben ønsker å igjen stille Damelag for sesongen 2018. Røros IL Fotball utlyser ledig verv som trener for et eventuelt og forhåpentligvis Damelag i fotball - 2018. Til dette ønsker vi å komme i kontakt med interesserte trener(e) som sammen med Klubben og «NFF’s jenteløftet» ønsker å jobbe med, og ikke minst videreutvikle Damefotballen i Røros IL Fotball.

 

Vegar Strickert er engasjert som trener i Klubben

 Røros IL Fotball kan med stolthet og glede informere om at Vegar Strickert er engasjert som trener i Klubben.
-Den tidligere Brekken- og Strindheimspilleren er engasjert som hovedtrener for Røros IL Fotball, rekruttlaget- 6.div senior.
I tillegg vil Vegar være assistenttrener for Røros IL Fotball, A-laget.

Røros IL Fotball ønsker velkommen til oppstart fotball for 6-åringer


Foreldremøte med informasjon fra klubben om oppstart, videre aktivitet og foreldreengasjement:


Torsdag 7.9.2017, kl. 20.00, Idrettsparken Hotell, Øra

 

NFF trenerkurs-c / grasrottrener

Hipp hipp, da kan Klubben med stolthet informere om at 15 trenere i helgen tok fjerde og siste delkurs i NFF Trenerkurs-C /grasrottrener.

Aktivitetsavgift for 2017

Årets aktivitetsavgift er nå sendt ut via Minidrett og ligger klar til betaling på nett via kort, eller faktura som kan betales i nettbank. Aktivitetsavgiften ble vedtatt på årsmøte i februar og er satt på bakgrunn av regnskapet for 2016 og budsjettet for 2017.

 

Klubbens aktiviteter: