RBK Fotballskole Røros

11236463 10156347825350525 6455976696980703155 o

Røros IL Fotball og Rosenborg BK inviterer for 6.gang til RBK Fotballskole på Bergstaden Røros 4. - 6.august 2017. Skolen blir arrangert på Øra stadion sentralt på Røros.

RBK fotballskole på Røros er åpen for jenter og gutter f. 2002 - 2009. Det er satt et absolutt tak på 110 deltakere. Rosenborg BK er ansvarlig for det fotballfaglige og står for innholdet på øktene under fotballskolen. Målsetting for fotballskolen er å dekke unge spilleres behov for trygghet, trivsel, selvtillit og utfoldelse. Fotballfaglig skal RBK's fotballskole ta deltakerne "et steg videre".

Les mer om RBK fotballskole
her og følg oss gjerne på facebook

Detaljert program for RBK-fotballskole 2017 vil bli sendt på mail ukene før fotballskolen starter til alle som melder seg på.

Hva koster det å delta?

Fotballskole deltageravgift kr 1.350,-
Inkluderer flotte deltakerartikler bl.a.drikkeflaske, matboks, fotball, sekk, spillertrøye, fotballfaglig instruksjon, RBK-besøk, 3 x lunsj, foredrag m.m.

Påmeldig gjøres via Minidrett søk på "RBK Fotballskole Røros" eller klikk på denne linken.

Eventuelt kan deltageravgiften betales til konto 4280.14.22440 eller til Vipps "Røros IL Fotballskole" #113532. Dersom det betales direkte til konto eller Vipps må betalingen merkes med deltagerens navn og påmeldingsskjema må fylles ut og sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Link til påmeldingsskjema

RBK-fotballskole på Røros en suksess!

Aktivitetsavgift for 2017

Årets aktivitetsavgift er nå sendt ut via Minidrett og ligger klar til betaling på nett via kort, eller faktura som kan betales i nettbank. Aktivitetsavgiften ble vedtatt på årsmøte i februar og er satt på bakgrunn av regnskapet for 2016 og budsjettet for 2017.

Vegar Strickert er engasjert som trener i Klubben

Røros IL Fotball kan med stolthet og glede informere om at Vegar Strickert er engasjert som trener i Klubben.
-Den tidligere Brekken- og Strindheimspilleren er engasjert som hovedtrener for Røros IL Fotball, rekruttlaget- 6.div senior.
I tillegg vil Vegar være assistenttrener for Røros IL Fotball, A-laget.

Kveldens årsmøte i Røros IL Fotball er nå vel gjennomført.

Vi ønsker å takke avtroppende økonomiansvarlig Anette Trønnes og (vara)styremedlem Andreas Vintervold for meget godt arbeid og en fantastisk innsats for fotballen i Røros IL.

NFF trenerkurs-c / grasrottrener

Hipp hipp, da kan Klubben med stolthet informere om at 15 trenere i helgen tok fjerde og siste delkurs i NFF Trenerkurs-C /grasrottrener.

Klubbens aktiviteter: