NFF trenerkurs-c / grasrottrener

Hipp hipp, da kan Klubben med stolthet informere om at 15 trenere i helgen tok fjerde og siste delkurs i NFF Trenerkurs-C /grasrottrener.

c kurs trenere

Med det fikk Klubben 15 nye trenere med formell trenerkompetanse. Dette rekordstore trenerkullet vil i år og årene fremover være en berikelse for spillere i alle aldre samt Klubben. I tillegg har ca 7 trenere til tatt ett eller flere delkurs(tilpasset sitt trenerverv), og er med det kort vei unna sin NFF C-lisens.

Vi må få takke NFF for deres velvilje til å la oss få arrangere kurset på hjemmebane. Og spesielt hyggelig har det vært at mange trenere fra våre naboklubber har deltatt. I tillegg må vi få takke våre NFF-kursveiledere; Jan Christian Sørli, Reidar Schei, Ingemar Lingsell og Håkon Breen for glimrende undervisning. Takk!

Og ikke minst, TAKK til alle barn og ungdom som har vært fantastiske som markører under alle delkurs!! Uten dere hadde vi ikke fått til dette!!

En flott dag for barna, ungdommen og Røros IL Fotball!

Klubbens aktiviteter: