VI SØKER HOVEDTRENER FOR VÅRT DAMELAG - 2018!

Klubben ønsker å igjen stille Damelag for sesongen 2018. Røros IL Fotball utlyser ledig verv som trener for et eventuelt og forhåpentligvis Damelag i fotball - 2018. Til dette ønsker vi å komme i kontakt med interesserte trener(e) som sammen med Klubben og «NFF’s jenteløftet» ønsker å jobbe med, og ikke minst videreutvikle Damefotballen i Røros IL Fotball.

Interessant?

Ta gjerne snarlig kontakt med Røros IL Fotball for å høre mer om vervet. Vi oppfordrer også kvinnelige trenere til å ta kontakt. Hovedtreneren vil sammen med Klubben bygge opp et team rundt Damelaget.

Kontakt/mail:

Nestleder/KvalitetsKlubbansvarlig - RILFO