Påmeldingen har åpnet

Linken til påmelding finner dere her; https://profixio.com/reg/rorosbanken-yngres-cup-2017

Det er ledig plass i enkelte klasser så her er det bare å kaste seg rundt for de lagene som ønsker å komme.
Vi gleder oss til ei fartsfylt helg med god håndball, godt samhold og godt humør i oktober.

OBS!  Med stadig økende interesser for Rørosbanken Yngres Cup gav vi i år lag som har vært med tidligere muligheten til en forhåndspåmelding ved at de fikk mail fra oss i midten av forrige uke. Dette hovedsakelig for at stamklubber som ønsker å komme samlet skulle få muligheten til å sikre sine lag plass - et tips vi har fått fra andre arrangører.
Ved påmelding til cupen 2016 ble enkelte klasser fulltegnet på litt over to uker. I år har interessen for cupen vært større enn vi kunne drømme om og det har resultert i at det er venteliste i mange klasser allerede før offisiell påmelding er åpnet. Til eventuelle lag som ikke har vært med tidligere som har satt av denne datoen for påmelding må vi bare beklage - pågangen har som sagt vært langt over det vi har forventet.

Til helga spiller Røros følgende kamper:

Nå kommer Håndballskolen!

Hvis du går i 1. – 6. klasse, og skal være hjemme i vinterferien har vi en kjempegod idè om hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL!
Norges Håndballforbund er ansvarlig for Håndballskolen, som arrangeres i skolens ferieuke, av din lokale håndballklubb.

Følg håndballgruppa!