Nå kommer Håndballskolen!

Hvis du går i 1. – 6. klasse, og skal være hjemme i vinterferien har vi en kjempegod idè om hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL!
Norges Håndballforbund er ansvarlig for Håndballskolen, som arrangeres i skolens ferieuke, av din lokale håndballklubb.

Dette er Håndballskolen:
Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball eller har lyst til å prøve for første gang. Det vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball.

Håndballskolen på Røros varer i tre dager 1. – 3. mars fra kl. 09.00 til 15.00.

Du får servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid.

Dette får du:
Blir du med på Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, sekk og drikkeflaske.

Påmelding:
Foresatte/foreldre melder deg på Håndballskolen på www.handball.no. (litt langt nede på sida) Her vil du finne arrangørklubber, deriblant Røros!

Påmeldingen åpner 23. januar.

NB! Påmeldingen på nettet har begrensning på 55 deltagere, MEN:
– send epost til undertegnede med forespørsel (navn og alder på deltager) om det er plass likevel. Vi på Røros har satt en grense på maks 80 stykker 

Pris: kr. 650,- (tre dager, utstyrspakke og lunsj hver dag)

Ytterligere informasjon:
Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst kontakt din lokale håndballklubb
Røros I.L. håndball v/ Anne Marie Mørtvedt
 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 47756701

Følg håndballgruppa!