Medlemskontingenter 2019

Under årsmøtet ble det vedtatt at Røros IL går bort fra å fakturere medlemskontingenter etter årsmøtet (april), og at det fra og med 2019 faktureres i begynnelsen av året. Det ble også under fjorårets årsmøte vedtatt satser for 2019 (se under). Derfor vil alle som er medlem i Røros Idrettslag i løpet av denne uken og neste uke motta en faktura på medlemskontingent.

Skistuggu opp

Her kan du se bilder fra tidenes første Skistuggu opp.

Vinterens trimposter i Røros nærområde

Turutvalget i Røros Tur- og Løypeforenng presenterer trimpostene i Røros nærområde for vinteren.

Skistuggu opp

Resultater

Skistuggu opp gikk for første gang av stabelen 21. oktober, med et overraskende stort antall påmeldte!

I trimklassen ble det registrert i underkant av 150 stk. som gikk, jogget og løp opp bakkene til Skistuggu, og i konkurranseklassen var det hele 40 påmeldte som fikk kjenne på stigningen! På toppen var det også 24 barn som løp siste bakken opp i et eget barneløp.

Resultatene finner du i PDF her.