Årsmøtet for Røros Idrettslag for 2018 ble holdt onsdag 20.mars kl 1900 på Røros Hotel.
Det er med glede og takknemlighet vi gratulerer Hans Arild Skjevdal og Terje Schjølberg som nye æresmedlemmer i Røros Idrettslag.

Vikarierende daglig leder på plass

Anne Luksengård Mjelva, daglig leder i Røros IL, går i vår ut i permisjon. Det ble tidlig i 2019 utlyst et 15 måneders vikariat for stillingen, og idrettslaget mottok flere henvendelser og søknader.

Årsmøter i Røros IL 2019

I første omgang er det årlige møter i særgruppene som står på planen, og den 20. mars er det årsmøte for hele Røros Idrettslag.Tidspunkter samt sted ser du nedenfor.

Husk at for å ha stemmerett under årlige møter og årsmøtet må du ha gyldig medlemskap i Røros Idrettslag.

Medlemskontingenter 2019

Under årsmøtet ble det vedtatt at Røros IL går bort fra å fakturere medlemskontingenter etter årsmøtet (april), og at det fra og med 2019 faktureres i begynnelsen av året. Det ble også under fjorårets årsmøte vedtatt satser for 2019 (se under). Derfor vil alle som er medlem i Røros Idrettslag i løpet av denne uken og neste uke motta en faktura på medlemskontingent.