Klart for Hjertemarsjen 2017

Tirsdag 6. juni er det igjen klart for Hjertemarsjen på Røros. Dette er et tilbud for alle mellom 0 og 100+. Det vil bli aktiviteter, quiz og muligheter for enkel servering langs hele løypa som går i Møllmannsdalen.

Starten går ved parkeringsplassen til Mølmannsdalen, der det er registrering til start mellom 16.00 - 18.00. Uttrekkspremier blant alle registrerte. Ekstra premier trekkes ut blant de som går helt inn til gården. Mange ulike stier med ulik lengde en kan gå før en kommer til gapahuken.

Sammen med Røros Frivilligsentral, og andre lag og foreninger på Røros, ønsker vi velkommen!

Mer kan du lese her: Artikkel i Arbeidets Rett.

og her: Frivillihetssentralens arrangement på Facebook.

Foto: Inge Morten Smedås, Arbeidets Rett

Medlemskontigenten for 2017 er fakturert

Røros Idrettslag har nå fakturert ut medlemskontigenten for alle medlemmer.

Du får denne enten på e-post eller via vanlig post.

Du i tillegg når som helst gå inn på www.minidrett.no og betale kontigenten der.

Mer informasjon om medlemskontigenten finner du her: http://roros-il.no/index.php/2015-10-08-11-22-03/kontingent

OBS! Det er fortsatt feil i medlemsregistrene. Har du fått feil i din faktura, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. MEN, du er selv ansvarlig for hva som er registrert på deg i våre registre. Logg deg inn på www.minidrett.no. Der kan du endre alle dine opplysninger. Trenger du hjelp, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ukesoppdatering 30. januar

For en idrettsuke det har vært! Ikke nok med at norges håndballherrer kom helt til finalen og tok en historisk sølvmedalje i VM, Røros IL sine skiskyttere har vært i Oslo å utført det ene gulløpet etter det andre. Vi er så imponert.

Så, her følger ukas idrettsoppdatering fra Røros IL:

Ukesoppdatering 6. februar

Vi er over i februar allerede og idretten stormer som vanlig framover. Vi har bevegelse i de fleste gruppene denne uken og har hatt mange flotte idrettsøyeblikk. I tillegg er det mye som skjer på arrangementsfronten. Bergstadcupen. Rørosbanen Yngres og Norgescup/Norgesmesterskap i Skiskyting er tre vi nevner her. Følg med, det er mye moro å delta i.

Dette var uken for Røros IL:

Ukesoppdatering

Helga er over og vi er inne i ei ny idrettsuke. Som seg hør og bør etter en meget aktiv helg, må man ta seg tid til å nyt gode idrettsøyeblikk før man tar fatt på nye treningstimer og konkurranser.