Årsmøter i Røros IL 2018

Under følger informasjon om årsmøtene i idrettslaget, 2018.

Dugnadsarbeidere søkes til parkering under årets Julemarked

Røros Idrettslag skal sammen med Destinasjon Røros stå for parkering på Øra (torsdag- søndag, 7.-10. desember) og ved Verket (lørdag 9. desember) under årets Julemarked.

I den forbindelse trenger vi flere ildsjeler som kan være med og dekke opp vaktene.

Klart for Hjertemarsjen 2017

Tirsdag 6. juni er det igjen klart for Hjertemarsjen på Røros. Dette er et tilbud for alle mellom 0 og 100+. Det vil bli aktiviteter, quiz og muligheter for enkel servering langs hele løypa som går i Møllmannsdalen.

Starten går ved parkeringsplassen til Mølmannsdalen, der det er registrering til start mellom 16.00 - 18.00. Uttrekkspremier blant alle registrerte. Ekstra premier trekkes ut blant de som går helt inn til gården. Mange ulike stier med ulik lengde en kan gå før en kommer til gapahuken.

Sammen med Røros Frivilligsentral, og andre lag og foreninger på Røros, ønsker vi velkommen!

Mer kan du lese her: Artikkel i Arbeidets Rett.

og her: Frivillihetssentralens arrangement på Facebook.

Foto: Inge Morten Smedås, Arbeidets Rett

Ny daglig leder på plass

Ny daglig leder for Røros Idrettslag, Anne Luksengård Mjelva, har nå begynt i sin 60% stilling. Hun hadde sin første arbeidsdag 1. november og vil fremover dele sin tid mellom Røros og Trondheim.

Medlemskontigenten for 2017 er fakturert

Røros Idrettslag har nå fakturert ut medlemskontigenten for alle medlemmer.

Du får denne enten på e-post eller via vanlig post.

Du i tillegg når som helst gå inn på www.minidrett.no og betale kontigenten der.

Mer informasjon om medlemskontigenten finner du her: http://roros-il.no/index.php/2015-10-08-11-22-03/kontingent

OBS! Det er fortsatt feil i medlemsregistrene. Har du fått feil i din faktura, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. MEN, du er selv ansvarlig for hva som er registrert på deg i våre registre. Logg deg inn på www.minidrett.no. Der kan du endre alle dine opplysninger. Trenger du hjelp, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..