Mandagsoppdatering 16. januar

 

Da er det mandag, det er nytt år og Røros IL er i full fart framover.

Etter nok en meget produktiv uke er det dermed på tide med en oppdatering på hva som rører seg rundt omkring i laget.

 

Begynner her med å skrive om medlemsbladet. Det ble, som varslet, ferdig i god tid før jul og ble sendt fra trykkeri i tide til å komme fra til jul. Nå har Posten hatt problemer med leveringen. Vi vet ikke hvorfor, men noen har rett og slett ikke mottatt medlemsbladet. Vi er på saken med Posten og må beklage ovenfor de som ikke har mottatt bladet.

 

Røros IL Volleyball har hatt ei veldig aktiv helg. De har arrangert turnering i Verket med et rekordstort antall lag. Hele 17 lag fra Tynset i sør til Trondheim i nord møtte opp. Det ble minst 5 kamper pr lag og mye god volleyball hele lørdagen. To lag stilte fra Røros IL, samt at Moan Gård og Røros Videregående var med å representere staa. De to lagene fra Røros IL røk begge i kvartfinalene. I finalen ble det et oppgjør mellom to Trondheimslag, Strømstan og Caravellen til Oddvar. Det ble Caravellen til Oddvar som fikk æren av å ta med både pokaler, diplom og fruktkorg tilbake til Trondheim. Ei flott helg for alle volleyballinteresserte.

turnering alle webAlle deltakerne i turneringa

Røros IL Skiskyting har også hatt ei meget produktiv helg. De har arrangert krestsrenn sammen med Os IL og har hatt to fine dager med konkurranser på Hummelfjell TOS-Arena. Rennledelsen er  meget fornøyd med glimrende oppførsel og holdninger fra løpere og ledere, og mange flott prestasjoner. De retter en stor takk til alle frivillige som er med og arrangerer. Kompetanse, engasjement og strålende humør gir et strømlinjeformet arrangement. Dette har vært en "oppvarming" til Norgescup og Norgesmesterskap i skiskyting som arrangeres 9-12. mars 2017. Det må også nevne

Forberedelser til sprinten på lørdag.


Røros IL Ski
 har også ei hektisk tid. Sist helg imponerte Ørjan Moseng i sporet i Norgescup i skiskyting som foregikk på Ål. Denne helga var han med på norgescup i langrenn på Nes i Akershus. Der gikk Ørjan like godt inn til en råsterk tredjeplass på fredagens 10 kilometer friteknikk. Vi gratulerer! Ellers har Ski hatt åpning av sine aktiviteter i Åsgjerdet. Der har både nye og øvede alpinister og hoppere fått nyte flott forhold og kyndig ledelse av våre trenere. Lorns og Stine Skjemstad har stått på for å legge tilrette for skilek og moro for hele familien. Meget godt jobbet!

Åsgjerdet torsdag 12. januar

Hopprenn i Åsgjerdet, torsdag 12. januar (foto: Stig Moen)


Røros IL Håndball har spilt flere kamper i helga. J12 Røros 3 spilte mot Røros 1 onsdag. I det interne oppgjøret gikk Røros 1 av med seieren. Røros 1 spilte så mot Melhus/Gimse lørdag og vant med 1 mål, 11-12. J12 Røros 3 spilte også mot Melhus/Gimse og tapte 16-11. J14 Røros 1 spilte borte mot Frosta og tapte med 1 mål i en meget jevn kamp. Søndag var det duket for hele fire hjemmekamper i Verket. J14 Røros 1 vant 26-14 mot Selbu. Deretter tapte herrene for gjestene fra Langevåg. Damene tok opp kampen med Sokna og ble belønnet med seier 20-17. J14 Røros 2 avsluttet håndballsøndagen med seier over Støren 18-7.

handballHåndballgruppa har vært i aksjon i helga. 

Røros IL Fotball har hatt nok et trenerkurs i Verket i helga. Der møtte flere fra Røros IL og klubbene rundt for faglig påfyll og utøving av trenergjerningen. Det var høy aktivitet og ivrige kursdeltakere. En stor takk til alle barn som stilte opp som markører under opplæringen. Sammen blir vi gode!

Fra trenerkurset i november 2016

Fra trenerkurset i november 2016.

Dette har vært en oppsummering og noen smakebiter fra uka i Røros IL. Vi er et idrettsalg i beveglse og som har mye å idrett å bedrive. Det liker vi.

Ha en sportslig og fin uke!

Heia Røros!!!

Del dette!