Ukesoppdatering 30. januar

 

For en idrettsuke det har vært! Ikke nok med at norges håndballherrer kom helt til finalen og tok en historisk sølvmedalje i VM, Røros IL sine skiskyttere har vært i Oslo å utført det ene gulløpet etter det andre. Vi er så imponert.

Så, her følger ukas idrettsoppdatering fra Røros IL:

Og vi starter med Røros IL Skiskyting. De har vært på junior-NM i selveste Holmenkollen i helga og det gikk mildt sagt bra. Fra helga har utøverne fra Røros plukket med seg hele fire gullemedaljer

Fredag gikk Ørjan Moseng og Kristina Skjevdal inn til seiere i begge sine klasser på sprint.

Lørdag fulgte Magnus Fjerdingen Moan og Silje Gløtheim opp med gull i begge sine klasser på normalen. Denne dagen tok også Ørjan Moseng en 9. plass og Kristina Skjevdal en sterk 4. plass.

Søndag ble det stafettbronsje på Ørjan Moseng og Magnus Fjerding Moan som en del av Nord-Østerdal Skikrets sitt lag.

Det var i det hele tatt mange gode resultater på Røros IL Skiskyting som var representert av: Ørjan Moseng, Kristina Skjevdal, Magnus Fjerdingen Moan, Silje Gløtheim, Lars Gunnar Skjevdal, Johanna Fjerdingen Moan, Signe Hofstad, Magne Harborg, Ola Nymoen Aas, Herman Grytbakk Tronsaune, Andrea Gløtheim, Håvard Kne Galåen og Magnar Kne Galaåen

I tillegg kom Silje Gløtheim på den prestisjetunge "nullerlista". Dette er utøver som har null bom. 40 av 40! Fantastisk!

Kristina Skjedval og Magnus Fjerdingen Moan leder begge norgescupen i sine klasser. Ørjan ligger på en tredjeplass i samme klasse som Magnus.

Og som ikke alt dette var nok, Kristina er nå tatt ut til junior-EM i Nove Mesto, Tsjekkia til helga. Heia Kristina!

GRATULERER til alle utøvere for ei kjempehelg! Vi er stolte av dere alle!

De 4 gullvinnerne: Silje Gløtheim, Kristina Skjevdal, Ørjan Mosen og Magnus Fjerdingen Moan (Foto: Maj-Britt Fjerdingen)

 

Røros IL Håndball er nå kommet godt å vel inn i andre halvdel av sesongen. I helga var det også flere kamper på spillerne.

Lørdag 28. januar:

J12 Røros - Rennebu: 10 - 5

Damer Røros - Orkanger 3: 16 - 24

J12 Røros 2 - Rennebu: 14 - 14

J12 Røros 3 - Støren: 8 - 11

 

Søndag 29. januar:

G14 Tynset/Røros - Hommelvik: 5 - 17

J14 Røros - Klæbu 2: 27 - 9

 

 

Røros IL Volleyball har hatt trenerkurs del 2 i helga. Der var det 8 deltakere som lørdag og søndag tilegnet seg enda mer kunnskap og praksis for å kunne styre volleyballsatsninga på Røros. Kurset ble etterfult av nok en folksom trening i Verket på søndags kveld.

Del dette!