Ukesoppdatering 6. februar

 

Vi er over i februar allerede og idretten stormer som vanlig framover. Vi har bevegelse i de fleste gruppene denne uken og har hatt mange flotte idrettsøyeblikk. I tillegg er det mye som skjer på arrangementsfronten. Bergstadcupen. Rørosbanen Yngres og Norgescup/Norgesmesterskap i Skiskyting er tre vi nevner her. Følg med, det er mye moro å delta i.

Dette var uken for Røros IL:

Røros IL Ski stilte med 14 løpere under Nansenrennet 2017 i Dalsbygda. Der ble det veldig god innsats og en meget trivelig ramme rundt rennet. Gratulerer til alle med flott innsats!

Det var også lagsmesterskap i Åsgjerdet onsdag. Der stilte hele 41 barn i alderen fem til fjorten år. Det ble en flott opplevelse for alle fremmøtte. Se mer om arrangmentet her.

Hele 41 barn møtte til lagsmesterskap i Åsgjerdet. Foto: Trond Findahl

Røros IL Skiskyting har nok en helg vært i Holmenkollen å konkurrert. Denne gangen på Kvalfossprinten og Røros ble representert av Inga, Halvor, Ørjan, Elias og Sverre. Flott innsats av hele gjengen. Det var noe høye skuldre på enkelte skyteserier slik at det ble noen bom på deltakerene i Holmenkollen. Samtidig var det også flere gode enkeltserier og gode prestasjoner i løypa. Beste plassering ble oppnådd av Inga Skjevdal med en 8.plass lørdag i J15-klassen.
Kristina Skjevdal gjorde en flott jobb i junior-EM i Nove Mesto. Både lørdag og søndag ble hun beste norske med henholdsvis en 14. og 18. plass. Gratulerer!

 

Røros IL Volleyball fortsetter sin seiersrekke i 3. divisjon herrer. I går møtte de Nyborg og slo det unge laget fra Byåsene 3-0 i sett. Det skulle ha vært en kamp til, men Hemne kunne ikke stille lag, så dermed tok Røros med samtlige poeng tilbake til Bergstaden.

Røros slo Nyborg hele 3-0 i sett. Foto: Erik Høsøien

Røros IL Håndball har hatt nok en aktiv helg. Her er resultatene av helgas kamper:

Lørdag:

J14 Utleira/Nidelv 19 - 24 Røros

G14 Charlottenlund 3 16 - 12 Tynset/Røros

J14 Ranheim 14 - 18 Røros

Kvinner Tynset 2 34 - 26 Røros

Søndag:

J14 Røros 2 20 - 18 Tynset

Kvinner Røros 18 - 24 Bjugn 2

G14 Sverresborg/Kolstad 2 19 - 15 Tynset/Røros

J12 Ålen 13 - 10 Røros 2

Kvinner Røros 20 - 40 Rindal

J14 Røros 2 - Melhus/Gimse

G14 Skaun/Orkanger 26 - 8 Tynset/Røros

J12  Ålen 2 - 14 Røros

 

Røros IL Fotball har hatt fjerde og siste del av C-trenerkurset på Røros i helga. Hele 15 nye, kvalifiserte trenere er dermed klare inn mot ny sesong. Det er meget gode nyheter og vi gratulerer fotball med en fantastisk jobb.

I tillegg har Bergstadcupen åpnet for påmelding. Cupen arrangeres for 36. gang og skal i år være 23. til 25. juni. Spre ordet. Ønsker du å hjelpe til, ta kontat med This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De nyutdannede trenerne i Røros IL Fotball. Foto: Privat

 

 

 

 

Del dette!