Medlemskontingenter 2018

Nå er medlemskontingentene til Røros Idrettslag sendt ut. Dersom du finner feil i din faktura, eller har andre henvendelser, ta kontakt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vi setter også stor pris på om alle som har fått papirfaktura kan oppgi sin e-postadresse til oss.

Priser for medlemskap i Røros IL finner du her

Ved betaling av kontingenten, får medlemmet medlemsrettigheter i idrettslaget, får ta del i idrettslagets aktiviteter og forplikter seg samtidig til å følge NIFs regelverk.

Alle barn, til den dato de fyller 13 år, som er medlem av idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i idrettslagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. For forsikringsavtalen gjelder vilkår for Idrettsforsikring og de generelle vilkår, så fremt disse ikke er fraveket i bestemmelsene nedenfor. Forsikringspremien betales av NIF.

For barn fra 13 år og eldre som er medlem og aktiv utøver i en idrett gjelder følgende: fra den dagen barnet fyller 13 år og eldre må det løses lisens for den idretten vedkommende deltar i. Her gjelder ulike ordninger i de enkelte særforbund.

For mer informasjon om medlemskontingenter til idrettslag i Norges Idrettsforbund, se her og her

Som medlem i Røros Idrettslag har du også følgende fordeler ved fremvisning av medlemskort:

• Arbeidets Rett
    • 25 % avslag på alle typer abonnementer
  • Røros Sport:
    • 20-35 % avslag på en rekke varer og varekategorier
    • Minimum 2 handledager/kveld/uke per år med 20% rabatt på hele vareutvalget
  • Aktiviteten Treningssenter
  • Røros Gym

Medlemsbevis kan hentes ut på denne måten:

• Gå inn på Minidrett
  • Logg inn med ditt brukernavn og passord