Medlemskontingenter 2018

Nå er medlemskontingentene til Røros Idrettslag sendt ut. Dersom du finner feil i din faktura, eller har andre henvendelser, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi setter også stor pris på om alle som har fått papirfaktura kan oppgi sin e-postadresse til oss.

Priser for medlemskap i Røros IL finner du her

Ved betaling av kontingenten, får medlemmet medlemsrettigheter i idrettslaget, får ta del i idrettslagets aktiviteter og forplikter seg samtidig til å følge NIFs regelverk.

Alle barn, til den dato de fyller 13 år, som er medlem av idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i idrettslagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. For forsikringsavtalen gjelder vilkår for Idrettsforsikring og de generelle vilkår, så fremt disse ikke er fraveket i bestemmelsene nedenfor. Forsikringspremien betales av NIF.

For barn fra 13 år og eldre som er medlem og aktiv utøver i en idrett gjelder følgende: fra den dagen barnet fyller 13 år og eldre må det løses lisens for den idretten vedkommende deltar i. Her gjelder ulike ordninger i de enkelte særforbund.

For mer informasjon om medlemskontingenter til idrettslag i Norges Idrettsforbund, se her og her

Som medlem i Røros Idrettslag har du også følgende fordeler ved fremvisning av medlemskort:

• Arbeidets Rett
    • 25 % avslag på alle typer abonnementer
  • Røros Sport:
    • 20-35 % avslag på en rekke varer og varekategorier
    • Minimum 2 handledager/kveld/uke per år med 20% rabatt på hele vareutvalget
  • Aktiviteten Treningssenter
  • Røros Gym

Medlemsbevis kan hentes ut på denne måten:

• Gå inn på Minidrett
  • Logg inn med ditt brukernavn og passord
  • Trykk på Medlemskap i den uthevede fanen på toppen
  • Trykk på Medlemskort
    • Dette kan printes ut eller fremvises på mobil/nettbrett

Dersom du trenger hjelp til å hente ut medlemsbevis, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sponsorfane.png