Medlemskontingenter 2019

 

Under årsmøtet ble det vedtatt at Røros IL går bort fra å fakturere medlemskontingenter etter årsmøtet (april), og at det fra og med 2019 faktureres i begynnelsen av året. Det ble også under fjorårets årsmøte vedtatt satser for 2019 (se under). Derfor vil alle som er medlem i Røros Idrettslag i løpet av denne uken og neste uke motta en faktura på medlemskontingent.

Det er viktig at alle som driver aktivitet gjennom Røros IL og som ønsker å være medlem betaler kontingenten. Dette har blant annet med forsikringer å gjøre. Les mer om dette her. Du har i tillegg som medlem i Røros IL visse medlemsfordeler hos blant annet Sport1 og Arbeidets Rett. 

 

Gjeldende satser: 

Æresmedlemmer kr. 0,-
Enkeltmedlem u/18 år kr. 275,-
Enkeltmedlem o/18 år kr. 375,-
Enkeltmedlem o/60 år kr. 275,-
Familiekontingent kr. 650,-
Utenbygds kr. 275,-

 

Vi er klar over at flere opplever problemer med bruken av Min Idrett og betaling i dette systemet. Vi sender derfor ut en e-post med vedlagd PDF-faktura til alle sammen. Merk at dette kan føre til at noen mottar flere e-poster med samme betalingsvarsel. Dette fordi e-postadressen kan være registrert på flere steder (eks. som foresatt og som kontaktperson), eller at det er flere e-postadresse oppgitt ved samme familiemedlemskap. Dersom du er i tvil, sjekk KID-nummeret som er oppgitt i fakturaen. NIF jobber med et bedre system for dette. 

Vi setter stor pris på om alle kan sjekke at de til enhver tid har riktig e-postadresse liggende inne i systemet. 

Ved spørsmål vedrørende faktura, ta kontakt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Del dette!