Vikarierende daglig leder på plass

Anne Luksengård Mjelva, daglig leder i Røros IL, går i vår ut i permisjon. Det ble tidlig i 2019 utlyst et 15 måneders vikariat for stillingen, og idrettslaget mottok flere henvendelser og søknader.

Vikarierende daglig leder er Tore Fauske Haugen, og han går inn i en 80% stilling f.o.m. 11. mars. Han har bakgrunn både fra næringslivet, og ikke minst fra idrett og skole de siste årene. Tore er blant annet utdannet veileder fra Norges Idrettsforbund, og topptrener 1 fra Norges Idrettshøgskole/Olympiatoppen.

I tiden fremover vil Tore ta over Annes engasjement i lagets arbeid og presenteres for særgruppene, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. Røros Idrettslag vil med vikarierende daglig leder satse videre på sportslig utvikling og sørge for fornuftig forvaltning av lagets ressurser.

Vi ønsker Tore hjertelig velkommen!

Minner også om årsmøtet den 20. mars kl 19.00 på Røros Hotell. Åpent for alle medlemmer. Stemmerett krever gyldig medlemskap.

Røros, 11. Mars 2019

Dagfinn Moen