Har du lyst til å prøve skiskyting?

 

Vi arrangerer nybegynnerkvelder i Langegga


Onsdag 18. oktober kl. 18:00 – 19:00


Alle som har lyst å prøve skiskyting er velkommen på stadion i Langegga (lysløypa). Du vil få nødvendig opplæring i sikkerhet og våpenhåndtering. Deretter får du mulighet til å skyte og gjøre deg kjent med hvordan skiskyttertreningene fungerer. Hvis det ikke passer denne onsdagen, kan du bare møte opp på de ukentlige treningene onsdager kl. 18 i Langegga

Skiskyttergruppa stiller med våpen og ammunisjon.


Møt opp i treningstøy og joggesko (husk lue og hansker), og ta med:


• En voksen
• Vannflaske
• Godt humør


Det går fint å kjøre bil til stadion i Langegga, kjør lysløypa utover fra forbi Byggmakker.
Dersom dere har spørsmål, ta gjerne kontakt med Gunn Kristin Harborg på tlf 938 09 144 eller Rune Moan, telefon 950 46 367.


Vel møtt til et godt treningsmiljø!

 

Informasjon Idresamling 1-3. september

Vi starter med sykkel+båttur for 13 år og eldre til Idrefjäll på fredagen. Mer info om sykkelturen står i samlingsplanen. For de som skal kjøre til Idre er det avreise/ankomst når det passer for den enkelte. Det er ikke noe felles opplegg på fredag kveld.Lørdag er det to økter, og på søndag en økt før vi vasker oss ut av leilighetene. Se samlingsplan.Mellom øktene er det tid til å slappe av, bade eller andre aktiviteter. Mer info om muligheter finner dere på www.idrefjall.seVi er innlosjert i hovedsakelig 11-sengs leiligheter. Hver leilighet ordner med mat selv. Leilighetene er godt utstyrt. Det er en liten matbutikk i Idrefjell, ellers er det 11 km ned til Idre. Ellers finns det både pizzeria og restaurant i Idrefjell hvis man ikke ønsker å lage middag selv. Alle må ta med sengetøy og håndklær.På lørdag kveld møtes vi i Grillkåtan for litt sosialt samvær.Prisen blir ca. kr. 350 pr. seng for hele helgen. Nøyaktig pris kommer senere. Overnatting og båtbilletter faktureres i etterkant av samlingen.Før avreise må alle med våpen, huske å tollklarere dette. www.tullverket.se Våpenet avklareres på samme nettsiden etter at samlingen er over.

Samlingsplan

Oversikt over hvem som sykler og biler

Romfordeling

idre jenter

Tidenes NM-helg for Røros IL Skiskyting

I helga var Røros IL Skiskyting godt representert på junior-NM i Holmenkollen. Det gikk mildt sagt bra for våre utøvere. Fra helga har utøverne fra Røros plukket med seg hele fire gullemedaljer

Kristina tatt ut til junior-EM i Nove Mesto

 

I dag ble det klart at vår egen Kristina Skjevdal har blitt tatt ut til å representere Norge under helgas junior-EM i Nove Mesto. Dermed reiser Kristina til Tsjekkia allerede førstkommende torsdag.

Vi gratulerer og ønsker Kristina og Norge lykke til!

 

 

Følg skiskyttergruppa!

Del dette!

Søk