Røros IL Håndballgruppa er ei håndballgruppe som er i vekst. Håndballgruppa har en god og ordnet økonomi blant annet gjennom store arrangementer som Rørosbanken Yngres Cup og arrangementer knyttet til Rørosmartnan. Vi har noe av landets beste treningsfasiliteter i Verket Røros der det er 3 håndballflater samlet under samme tak. De siste fire årene har gruppa hatt en egen ansatt trener og erfaringer og resultater med dette har vært gode. Røros IL Håndball søker nå:

Hovedtrener for Røros IL Håndballgruppe 60% stilling

Vi søker en håndballtrener som vil jobbe for å utvikle håndballgruppa videre med fokus på aldersbestemte lag og å bygge opp seniorlag. Treneren vil samarbeide tett med
frivillige trenere i klubben og gjennom å bygge et team med dem skape en robust klubb.

Arbeidsoppgaver:

• Være hovedtrener for damelaget og begynne jobben med å bygge et herrelag
  • Ha det faglige ansvaret for jobbingen i aldersbestemte lag i samarbeid med andre trenere
  • Lede treningene for flere aldersbestemte lag etter nærmere avtale med sportslig utvalg
  • Delta på cuper som klubben reiser til
  • Lede kamper for enkelte lag etter avtale med sportslig utvalg
  • Ha ansvar for utviklingen av den generelle trenerkompetansen i klubben
  • Følge opp spillernes muligheter til å delta på samlinger i regi av NHF

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

• Relevant erfaring og/eller utdanning innen håndball
  • Engasjert og glad i å jobbe med barn/ungdom
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Ambisiøs
  • Det vil bli avkrevd politiattest

Vi kan tilby:

• Ansettelse i Røros Idrettslag med lønn etter avtale
  • Jobb i et aktivt og engasjert lokalmiljø i fantastiske Røros
  • Gode fasiliteter for å gjøre jobben
  • Å legge til rette for å kunne kombinere denne jobben med annet arbeid

For mer informasjon om stillingen kan følgende kontaktes:

Kjell Morten Hansen på telefon 934 44 268 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kjetil Reinskou på telefon 480 52 970 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søkand med CV sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist 20. juni.