Årsmøte 2018

Turngruppas årsmøte avholdes onsdag 7. februar kl. 19.00 på Infonett. Vanlige årsmøtesaker. Vel møtt!


Åpent uttak til konkurransepartiet i Røros IL turn

Konkurransepartiet ønsker seg nye rekrutter! Vi kjører derfor et åpent uttak for turnere født i 2005, 2006 og 2007, samt turnerne på Mix-partiet, mandag 22. og torsdag 25. januar kl. 18.30 - 19.30 i basishallen i Verket. Vi ønsker alle ivrige turnere hjertelig velkommen! Mer info om uttaket finner du her. Spørsmål rettes til Marie Bakås, sportslig leder i turngruppa.


Oppstart vårsesongen 2018

I uke 2 er alle turnpartiene i gang med trening igjen.

Vi mangler fortsatt trener til dametrimmen, så det blir sannsynligvis ikke dametrim denne sesongen heller, dessverre.

Her finner du mer nyttig oppstartsinfo, blant annet om treningstider, turndrakt og en del mer.


Kursing av trenere, etterjulsvinteren 2018

Siste helga i januar drar to hjelpetrenere (Hege Dalseg og Gøril Aa Bromstad) og to trenere (Dina Helen Røsten Hellemstulen og Anne Lena Høsøien) til Orkanger på todagers sikringskurs, så etter det kurset har vi adskillig bedre «sikringsdekning» på partiene enn vi har hatt fram til nå. Vi hadde  håpet å få kurset på Røros, slik at enda flere kunne delta, men kretsen klarer ikke å skaffe kursinstruktør, så da blir det ikke sikringskurs på Røros før til høsten, eventuelt. Dette er kursing vi kommer til å fortsette å prioritere, så da skal vi gjøre det vi kan for å få enda flere trenere med på dette kurset til høsten.


Foreldremøte mandag 11. september

Mandag 11. september kalles alle turnforeldre inn til møte i turnhallen i Verket kl. 19.00. Først blir det orientering om alle partiene, bl. a. om trenersituasjonen og behov for bistand fra foreldre. Når denne bolken er over, blir det informasjon om aspirantpartiet. Fra turngruppa møter Anne Lena Høsøien og Marie Bakås. Vel møtt!

Referat fra foreldremøtet finner du her.

 

Følg med på Facebook!

Turngruppa har ei facebookgruppe og ei facebookside. Gruppa brukes mest, men spesielt viktig info deles begge steder.

 

 

Følg turngruppa!

Del dette!