Bli med på trening

spill

Høsten har vært over oss ei stund og det er snart vinter. I Verket på Røros har treningene til Røros IL Volleyball startet opp igjen. Bli med du å!

Samarbeidslaget med tap og seier i Verket

Samarbeidslaget i 3. divisjon møtte i helga Fram og TBK2 til sesongens hjemmekamper i Verket. Samarbeidslaget består av spillere fra Røros IL, Os IL, Tolga IL og Tron VBK.

Turneringen ble en suksess

Da er turneringen over for i år. Det ble rett og slett en suksess og vi som arrangører er veldig godt fornøyd.

Vi fikk mye presseomtale for turneringen. Vi har samlet en del her som dere kan kose dere med:

Arbeidets Rett

Rørosnytt

NRK Radio

Lik også vår egen side på Facebook.

Med det gratulerer vi Caravellen til Oddvar med seieren i årets cup og ønsker velkommen tilbake igjen neste år.

Vellykket Nyttårsturnering

Hvert år i begynnelsen av året arrangerer Røros IL Volleyball Nyttårsturneringa på Røros. Dette år var intet untak, og 13. januar ble det nok en gang mye volleyballmoro, trivsel og tette kamper i Verket.

Volleyballturnering 14.januar 2017

14. januar 2017 sparker vi i gang ny miksturnering i verket Røros. Vi håper på å gjenta suksessen fra tidligere turneringer. Denne gangen er tillatt å ha inntil 4 herrer på banen til enhver tid. Det er lov med innbyttere, og det er lov å stille lag med færre enn 6 personer på banen. Dørene åpner 09:30. De første kampene starter 10:00.

Følg volleyballgruppa!