Azun Camp kommer til Røros!

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Azun Camp på Røros 29.-30. mai

 

 

Sammen med vår hovedsponsor Rørosbanken har vi noen nyheter vi gleder oss veldig til å dele med alle dere fotballinteresserte barn og unge! Den siste helga i mai kommer det nemlig tre karer fra Abildsø som skal holde en fotballskole for fotballglade i Røros IL i aldersgruppen 8-14 år. På fotballskolen får dere møte Anders Solum, tidligere verdensmester i fotballtriksing, og som kanskje flere kjenner igjen fra Fotballskills på YouTube. Med seg har han et trenercrew som vil lage mye show, inspirere og forhåpentligvis lære deg masse fete skills med ballen. Alle deltakere får ball og drikkeflaske, og vi serverer lunsj. 

Se programmet her. 

Maksimalt 60 deltakere (deles opp i mindre grupper grunnet smittvern). 

Lørdag ettermiddag kl. 16-18 den 29. mai vil det bli også bli en teknisk treningsøkt for ungdom født 2006 og oppover (15 år+). 

Påmeldingen åpner onsdag 28. april kl. 12.00. Link til påmeldingsskjema legges ut på nettside og arrangementssiden på Facebook. Ha følgende informasjon klar: 

  • Navn på deltaker
  • Fødselsdato
  • Lag
  • Navn/kontaktinfo foreldre/foresatte
  • Evt. matallergier

Påmelding

Påmeldingsskjema 8-14 år

Påmeldingsskjema juniorøkt

NB: Med forbehold om endringer i smittevernsituasjonen og restriksjoner i Norge. 

 

RorosBanken_Logo__Farge_CMYK.jpg

 

Røros Idrettslag er stolte av å ha Rørosbanken som en av våre hovedsponsorer, og deres bidrag gjør at arrangementet er gratis for alle deltakende.