Overnatting under Yngres for foreldre og støtteapparat

 

For alle dere foreldre, besteforeldre og andre håndballentusiaster som ønsker overnatting under RørosBanken Yngres Cup, har vi samlet en oversikt over alternativer nå som cupen nærmer seg med stormskritt. Det er relativt fullt på de fleste steder, men det er noe ledig. Her følger en oversikt. Vi vil forsøke å holde listen oppdatert, men husk at det er overnattingsstedene selv som har fasiten. Ikke nøl med å ta kontakt med dem.

 

Det nærmer seg

 hopp

Da er det 3 uker igjen til cuphelg på Røros og vi gleder oss veldig til å ta dere i mot.

Websiden har blitt oppdatert med en god del mer informasjon. Ta gjerne en kikk og oppdater deg på det siste. Følg også med i ukene fram mot cupen. Siste uke før cup regner vi med å legge ut de siste detaljene dere vil trenge å vite før ankomst.

Har dere spørsmål kan de rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cupen er så og si fullbooket, men det har åpnet seg en plass på J10. Så om noen lag i den klassen har lyst til å melde seg på vennligst gjør så her: Profixio.

Lagledere, husk å registrere dine spillere i Profixio. Dette må gjøres og innen fristen 5. oktober. Vi blir veldig glad om det blir gjort så fort som mulig. Registrering av spillere gjøres her: Profixio.

Endelig kampoppsett vil være klart senest en uke før cup. Vennligst sørg for at dere holder dere oppdatert på kampoppsett både før og under cupen i tilfelle endringer. Profixio vil være oppdatert og vi ber om dere bruker denne på web eller i app da det er her oppsettet vil være siste oppdatert. Det er også her dere vil finne resultatetene, som oppdaterers fortløpende etter kamp.

Eldre nyheter:

 

Oppdatert informasjon på nettsiden

jenterVi har oppdatert mye av informasjonen på nettsiden.

Se gjennom og gjør deg klar til høstens håndballeventyr på Røros.

Ønsker du mer informasjon om noe, kan du ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg håndballgruppa!

Del dette!