Velkommen til Røros IL Ski

Om Røros IL Ski

Røros IL Ski organiserer langrennsidretten på Røros og tilbyr en rekke morsomme aktiviteter. Faste treninger hver tirsdag fra høstferien til desember, deretter treninger eller klubbrenn hver tirsdag frem til slutten av mars. Aktiviteter sammen med Røros IL Idrettsskola for 5 og 6- åringer. Treningssamlinger gjennom sesongen, turer både på lokale skirenn og noen overnattingsturer til skirenn lengre unna. Arrangerer egne skirenn både med og uten tidtagning. Vi har også felles premiering etter sesongen med aktiviteten i Åsgjerdet innenfor slalom og hopp. 
 
Målet vårt er å få med flest mulig lengst mulig og alle aktiviteter skal preges av lek og moro!
 
For mer informasjonse særforbundets nettside: www.skiforbundet.no

Praktisk informasjon

Treningstider

Tirsdager 17.30

Priser

Langrenn er en idrett som krever noe utstyr for å delta og kan således oppfattes som dyrere å delta i enn andre idretter. Dette har vi tatt konsekvensen av og i sesongen 2023/ 2024 kommer vi ikke til å ta noen treningsavgift fra de som deltar på våre aktiviteter. Vi dekker også alle startkontingenter på skirenn og tilbyr subsidiert overnatting på fellesturer. 
 
I tillegg har vi fra og med denne sesongen kjøpt inn 45 sett med skiutstyr, skisko, staver og ski, samt overtrekksdresser som man kan låne for en sesong om gangen gratis! Dette tilbys aldersgruppen 7- 13 år. 
 
Vi håper dette gjør at langrenn føles som en idrett man kan delta på til en normal pris. 
 
Informasjon:
 
All info om våre aktiviteter legges ut på appen Spond. Meld dere inn der med gruppekode UZABP. 
Følg oss gjerne på facebook der vi legger ut mye bilder fra våre aktiviteter. Vi kan også nåes på Messenger

Gruppestyre og kontaktinfo