Håndball

Røros IL har et aktivt håndballmiljø. Etter å ha hatt suksess med å arrangere sluttspill for aldersbestemte lag og fått et fantastisk håndballanlegg i Verket Røros med fire spilleflater fant vi ut at nå vil vi ha vår egen cup. Røros IL har dessuten 30 års erfaring med Bergstadcupen, en fotballcup med cirka like mange lag som på håndballcupen.

Vi som sitter i komiteen for Rørosbanken Yngres Cup har til sammen mange års erfaring som spillere, trenere og som arrangører innen håndball. Det skal vises når dere kommer til oss.

Målet vårt er å bygge opp regionens største og beste høstcup og å gi en ekstra opplevelse gjennom å også inkludere mye av det Røros har å tilby. Her vil dere få gangavstand mellom hallen, overnattingsstedene, matserveringen og Røros sentrum.

SESONGEN 2021/2022

Her er en oversikt over hjemmekampene våre i Verket våren 2022:

Hjemmekamper Verket 2022

Gruppestyre - Håndball

Leder:

Sindre Oterhals, sindre.oterhals@gmail.com tlf: 92860415 

Styremedlemmer:

Kasserer: Marte Killingmo Tronsmed, martekillingmo@gmail.com   Tlf: 97629522  
Materialforvalter: Danie Ryen, danie.ryen@gmail.com  Tlf: 40091690 
Dommeransvarlig: Torstein Engan, torsteinengan@gmail.com  Tlf: 40730685
Sekretær: Arne Frisvold, arne.frisvold@gmail.com  Tlf 98841855 
Leder sportslig: Gitte Iren Søberg Dahlen, gth_elv@hotmail.com  Tlf:47309986

 

Lenker

Unge talenter

unge talenter

Trygve Aas Kristoffersen, Maja Ryttervold og Amalie Evavold Ydse fra Røros il deltok på den regionale talentsamlingen i håndball. Ungdommene var enige om at samlingen ga veldig mye motivasjon for videre håndballspilling, og de lærte mye som kan brukes fremover. Det ble også tydelig at hvis man skal bli profesjonell, så må man trene veldig mye.