Turn

Velkommen til ny turnsesong! Vi gleder oss til å ta fatt sammen med nye og gamle turnere!

Vi vil gjerne minne om at det ikke er nødvendig med turndrakt for å være med på turn. Tights, joggebukse eller shorts og trøye fungerer fint. På oppvisninger brukes gjerne kostymer, så det er frivillig å kjøpe turndrakt. Men det kan hende at de som skal på stevne til våren, trenger turndrakt.

Kan du tenke deg å være turntrener?

Vi er så heldige å ha mange engasjerte og dyktige unge trenere, men vi trenger flere voksenpersoner med turnbakgrunn. Er du en av dem som har lyst til å bli med som trener?

Kontakt sportslig leder i turngruppa:
sportslig.turn@roros-il.no

Vi kan tilby et trivelig og engasjert turnmiljø!

Styre

Gruppestyre - Turn

Leder: 

Sverre Hovind, leder.turn@roros-il.no

Styremedlemmer:

Merethe Sommer (sportslig leder)

Carl Henrik Prøsch (kasserer)

Ida Marie Bransfjell (materialforvalter)

Ingrid M. L. Vedum (styremedlem)

Anne Guri Stokkli-Haugvold (styremedlem)

Påmelding gjøres i MinIdrett

Påmelding i MinIdrett >>>

Alle turnere må registreres i MinIdrett. Det gjøres ved å gå inn på MinIdrett. Øverst til høyre finner du en "Logg inn"-knapp. Klikk på den, logg på med brukernavn og passord.

Meld ditt barn på turn via MinIdrett gjerne før oppmøte, men senest 30. september. Dette er viktig, blant annet for at barnet ditt skal være forsikret under trening. Det blir registrert oppmøte på barna på hver trening.

Uansett om ditt barn har vært med på turn tidligere, må du registrere det på nytt parti nå.

Får du problemer med å registrere barnet ditt i MinIdrett, send oss en PM på facebookgruppa til turngruppa, eller mail turn@roros-il.no, så skal vi svare deg så raskt vi kan.

NB: Husk at barnet ditt må være medlem av Røros Idrettslag når du melder det på turn. Her finner du info om hvordan du melder barnet ditt inn i idrettslaget.